fbpx
roliga klasstrojor citat skoltrojor marinblå snusdosa tryck

Roliga klasströjor som får lärarna att skratta & rodna

Roliga klasströjor med kända och okända citat som exempelvis:

 • Skolan förbjöd nötter, 9A var där ändå
 • Att tänka innan man pratar är som att torka sig innan man skiter
 • Ät gul snö, det kan vara öl
 • Dålig dag? Glöm inte att du är ful också
 • I’m not totally useless. I can be used as a bad example
 • My parent’s said I could be anything, so I became an asshole
 • Skjut upp det du ska göra imorgon, redan idag
 • Vem fan är måtta? Och varför skulle jag dricka med honom
 • Mina ögon är öppna men mitt huvud sover
 • Kommer ni ihåg när man saknade skolan? Inte vi heller
 • Det är svårt att vara ödmjuk när vi vet att vi är bäst
 • Nej vi är inte dumma vi har bara otur när vi tänker
 • Vi är som krokodiler, stora i käften men saknar öron
 • Rosor är röda, violer är blå, när gud gav ut hjärnor vart fan var vi då?
 • Jag har 5 kuddar i min säng, ta med dig 1 så har vi sex
 • Att komma i tid och närvaro var något för oss, men nu släpper vi fan loss!
 • Det är inte lätt när det är svårt, men det är skönt när det är hårt
 • Inga hjärnor ändå stjärnor
 • Jag föddes smart, men 9 år i skolan har förstört mig
 • Vi beter oss som att vi hade haft 3,5 i promille, men vi kommer ändå att tjäna minst 100 mille
 • Fallet som inte ens Leif GW Persson kunde lösa
 • H.O.M.E.W.O.R.K Half Of My Energy Wasted On Random Knowledge
 • Vi behöver inte plugga kemi för att veta att allt kan blandas med alkohol.
 • Vi fick alla E, aja, det räcker för att bli lärare iallafall
 • Läxor och plugg spelar ändå ingen roll, vi i 9D har ändå ingen koll
 • Kan man göra pencillin av mögel kan det fan bli något av oss också
 • Vi påstår inte att vi är bäst, men vi vet då fan inga bättre
 • Tur man går i en klass med idioter så man inte känner sig utanför
 • Vår lärare säger att vi har två fel, ett, vi lyssnar aldrig, och sen var det något mer.
 • Det är inte bara skolgången som är lång och hård if you know what I mean

Roliga klasstryck- gemenskap och glädje

Klasströjor med roliga tryck är väldigt populärt. Det finns även klasser som tycker det är kul att få med läraren på ett hörn i deras gemenskap. Det kan vara roliga klasströjor med fräcka klasstryck eller tryck som är direkt riktade till lärarna.

Att välja roliga klasströjor kan vara en sak ni gör gemensamt och som ni har som minne resten av livet. Varför inte skoja till det lite extra när ni väljer era klasstryck. Kanske har ni en försiktig lärare ni vill chocka eller så har ni en lärare som är väldigt skojfrisk som ni vill skoja tillbaka med.

Ni kan välja citat helt fritt men tänk på att det ändå ska vara något kul, något glädjande och inget som går till personligt angrepp. Glimten i ögat för ökad glädje.

Vi har en lista med förslag om ni vill använda er av dem är det fritt fram annars kanske det kan ge er inspiration till att komma på något eget.

Bland våra förslag hittar ni bland annat “Vår lärare säger att vi har två fel, ett, vi lyssnar aldrig, och sen var det något mer”, “Läxor och plugg spelar ändå ingen roll, vi i 9D har ändå ingen koll”, “ H.O.M.E.W.O.R.K Half Of My Energy Wasted On Random Knowledge”. Se även vår artikel om nomineringar och citat på klasströjor.

Roliga klasströjor men ändå personliga

Även om ni väljer roliga klasströjor kan ni ändå göra de personliga. Välj exempelvis ett lul tryck på framsidan av tröjan, klassens alla namnteckningar på baksidan och namnet på ärmen. Ni kan istället för namnet göra klasströjan ytterligare personlig genom att välja ett personligt citat, klassens nominering.

Roliga klasströjor kan både få upp ögonen på er omgivning, skilja sig från mängden och samtidigt vara väldigt personliga. Gemenskap och personlighet i ett. Vem vill inte har det! 

Varför ska vi välja roliga klasströjor?

Väljer ni klasströjor med roliga klasstryck och klassens nomineringar får ni ett minne för livet. När ni om några år  tittar på tröjan kan ni med glädje se tillbaka på er gemenskap i klassen, alla minne ni har tillsammans och allt ni har upplevt. Ni får också minnas hur kul ni hade det när ni skulle enas om klasstryck, färg och design på era klasströjor. 

En klasströja kan även göra den sista tiden som ni hade gemensamt som klass extra minnesvärda. 

Vad ska vi tänka på när vi väljer roliga klasströjor?

Det finns en del saker att tänka på när ni ska välja klasströjor men det viktigaste är framför allt att ni har kul när ni gör det. Detta är något gemensamt som ni har som ni senare kan titta tillbaka på med glädje. Glöm inte att kolla in priser hos andra leverantörer av klasströjor.

Få er lärare att handla klasströja tillsammans mer er

Kanske vill ni ha med er lärare i er gemenskap. För att ni ska känna en helhet och för att ni har upplevt så mycket tillsammans. Få mer er lärare i gemenskapen genom att skaffa en klasströja med tryck till honom eller henne. 

Låt alla komma med förslag

Släpp fram alla olika förslag som varje elev kan ha. Låt ingen komma i skymundan utan detta är något ni ska skapa tillsammans som klass, något ni som grupp har gemensamt. Låt alla elever komma med förslag på roliga klasstryck. Kanske kommer ni på några egna citat eller använder ni er av våra förslag.

Diskutera hur ni vill att designen ska se ut på tröjorna. Hur många tycka ska ni ha? Ska ni både ha gemensamt klasstryck och klassens nomineringar. Det är några steg i processen till den perfekta klasströjan som ni behöver komma fram till gemensamt. 

Klassens nomineringar

Ska ni använda er av klassens nomineringar behöver ni även här låta alla komma med förslag.  Ska ni använda något speciellt tema eller ska ni blanda så att det blir ett mer pricksäkert citat. Ni kan gå efter en egenskap, någonting som är typiskt för en person att säga eller temat kändisar.  

Kanske har ni Klassens Tom Cruise, Klassens Sherlock, Klassens tidsoptimist, Klassens plugghäst, Klassens vadå eller klassens jag vill gå hem. 

Oavsett om ni väljer tema eller inte ska nomineringen vara något personligt och som representerar personen som som får nomineringen. Tänk på att detta ska vara något glädjande, något roligt och inget som kan vara nedvärderande eller kränkande. 

Det är viktigt att hela klassen får vara med och rösta eftersom det ska vara hela klassens uppfattning inte bara de närmsta vännernas nominering. 

Design och omröstning

När ni har en tydlig bild över vilka tryck ni vill ha på tröjan och även har en bild över hur designen ska se ut. Då kan ni utse en eller några personer som använder sig av vår designverktyg för att skapa olika förslag till roliga klasströjor. När förslagen är skapade kan varje elev gå in och rösta på just sin favorit. Se mer hur man kan rösta fram den vinnande klass hoodien på vår omröstningssida. När alla har röstat är vinnaren korad och ni kan du beställa hem era klasströjor snabbt och smidigt. 

Beställ hem era roliga klasströjor i tid

Tiden går fort och för att ni ska hinna använda era roliga klasströjor mer än de sista veckorna är det smart att börja designa och beställa. Den sista tiden ni har tillsammans är det fint att kunna en extra gemenskap. 

Det är kul att kunna använda klasströjorna när ni är på exempelvis evenmang, utflykter, festor eller varför inte på klassresa. Med era tröjor kan ni visa vem ni är och att ni är ett team. 

Retur och ändringar 

Tänk på att ni inte har 14 dagars ångerrätt. Detta beror på att era produkter är specialbeställningar som trycks just för er. Vill ni lägga till en tröja i beställningen kan ni kontakta oss så ska vi se till att ni får det bästa tänkbara priset. Vill ni ändra eller ta bort en order på era roliga klasströjor måste ni kontakta oss inom 4 timmar efter att ni har lagt ordern. Var noga med att läsa köpvillkoren som du hittar här.

Finns några extra avgifter vi ska tänka på?

Det tillkommer inga extra avgifter som en överraskning utan priset är inklusive moms och frakten är gratis! 

Vad gör vi om vi är osäker på storlekarna?

Våra klasströjor är normala i storleken så har du en M annars så bör du även här ha en M. Står du i valet och kvalet mellan två storlekar det är alltid skönare med en lite för stor hoodie än en för liten. 

Använd vår storleksguide

När ni ska bestämma storlekar kan ni ta hjälp av vår storleksguide. Vi erbjuder storlekarna XS – 4XL. Tänk dock på att storlek 3XL och 4XL finns i begränsade färger.

Du behöver ett måttband och en av dina favorit tröjor som passar dig bra. Mät bredden på tröjan och sedan höjden. Använd siffrorna och jämför dessa med siffrorna i vår storleksguide. På så sätt kommer du enkelt hitta rätt storlek på din klasströja. 

Beställ hem vårt provpaket med skoltröjor

Känner ni att ni hellre vill prova klasströjorna ska ni använda er av vårt provpaket. Ni väljer fyra olika storlekar ni vill beställa. Ni kan välja mellan XS upp till 4XL. Tröjorna kommer i blandade färger och nu kan prova dem i lugn och ro. Tröjorna i provpaketet är utan klasstryck. 

Kostnaden för provpaketet är 200 kronor per tröja + frakt. Kostnaden för tröjorna betalar vi dock tillbaka till er om ni returnerar provpaketet inom 30 dagar. Returen ska ni skicka med Postnord och det ska vara spårbart för att bli en godkänd retur.

Vill ni behålla provpaketet behöver ni inte göra något eftersom ni då redan har betalt för det. Betalar ni med Swish som betalningsmetod får ni provpaketet snabbare. Gå tillbaka till startsidan där det finns mer info.

Storleksguide

Ta ett måttband
och mät bredden (B) och sen höjden (H) på din favorittröja.

Använd måtten och matcha med siffrorna i storleksguiden för att få rätt storlek. *Finns i utvalda färger.

Storlekar Bredd (B) Höjd (H)
XS 48 64
S 50 68
M 54 69
L 58 70
XL 60 72
2XL 63 73
3XL* 66 74
4XL* 69 75
storleksguide på klasströja eller skoltröja för 9:ans avslutning

Fråga oss innan du lämnar

Många gånger vill man bara titta runt och jämföra innan man bestämmer sig. Eller så hittar man inte vad man söker och behöver ställa en fråga.

Oavsett, så hör gärna av dig!